Hoogwaardig en veelzijdig

ISO, FSC, ECOnomic serie

ISO14001-certificaat2015

ISO 14001:2004

Jan Kuipers Nunspeet is ondernemend in duurzaam ondernemen. Wij volgen niet alleen de wetgeving, maar initiëren, anticiperen en innoveren. Het vaststellen van het bedrijfsmilieuplan in 2001 en het behalen van de milieunorm ISO 14001: 2004 in 2006 vormen voor ons de basis voor duurzaam ondernemen. Dit is van grote invloed op onze gehele bedrijfsvoering zoals: inkoop, productontwikkeling, het optimaliseren van productieprocessen, het terugdringen van afvalstromen, bodembescherming op eigen terrein en bij onze klanten, en het terugdringen van energieverbruik.

Download ISO 14001:2004VCA tm 2020

FSC® hout

Duurzaam ondernemen heeft alles te maken met welbewust kiezen voor verantwoorde materialen. Daarom levert Jan Kuipers Nunspeet steeds meer producten in FSC®-hout. Producten die het FSC®-keurmerk dragen, zijn gegarandeerd vervaardigd van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het FSC®-keurmerk garandeert ook voor de plaatselijke bosarbeiders goede leefomstandigheden, zoals werken onder goede omstandigheden en een goed loon.

Ons FSC®-licentienummer is C007667. 

Download FSC® hout

economic

ECOnomic serie

De ECOnomic serie van Jan Kuipers Nunspeet kenmerkt zich door een kostenbewust ontwerp en duurzame materiaalkeuze. Het gebruikte hout is uitsluitend FSC® hout.